Számozott emlékek

2011.08.07. 18:05

  - Visszafogás! P125. (Ó mondtam már, hogy köszönöm a reggeli kakaót? Kiléptem az ajtón és már ott is volt az asztalon, mintha csak otthon lennék.)

- Újonc! P150. (Hallod az a pisztráng, beleettél? Ha már egyszer ökológiai tisztogatás volt, érted... halgazdaságok és a vadászok a két fellegvára az idegenhonos fajok betelepítésének. Szivárványos pisztráng ide, mikor van nekünk sebes is? Aztán meg nem tudjuk hova tűnnek a kövi rákok... na és a Halas srác mellcsizmája? Nem piskóta egy ruhadarab, most már legalább láttuk rendeltetésszerű használat közben... miért nem az a lápon járás? Izé, mert... na érted, ez majdnem olyan, mint az újszülött pele és a legolcsóbb bébi tápszer esete. Szegény patikusok vajon mit hihettek? Mert mi sem természetesebb, hogy egy kis pele felneveléséhez bébi tápszer és kamillatea kell...)

- Visszafogás! K03. (Jó ég! Lányok bikiniben vadásznak lepkére? Na, lesz min vihogni egész este, és mi még a citromos Sopronit sem ittuk meg... értelek én, tényleg egyedi a dolog, de mi mennyivel mutatunk jobban sortban és bakancsban? Legalább a bálázó bácsiknak lett egy jó napja, ilyet se sűrűn látnak. Igen, kár, hogy a tárnicsot is legyalulták, de hát ez egy irtásrét...)

- Újonc! P151. (Győző bácsiéktól el tudtál köszönni? Hihetetlen figurák ezek a muzeológusok, szegények mi lesz velük? Csúnya dolog ez akárhogy nézzük, hisz világszínvonalú gyűjteményünk van, na és az a szellemi tőke, ami odabent van? Mikor lesz bármelyik kólavedelő, segvillanós nadrágos partyarcból olyan tudású ember, mint ők? Hogy fejből tudja a lepkék, bogarak latin neveit is, és bocsánatot kér, mert ami Campanulát talált, az mégsem glomerata, hanem a bononiensis, és úgy jön fel velünk a hegyre, mint egy huszonéves, holott már annyi amennyi? Na és egy nyomból kiolvasni, hogy az vadmacska lehet, és nem házimacska, mert... jó értem a lepkefogás. Hupsz már megint a traktornyom...)

- Visszafogás! Z42. (Ez a terepgyakorlat is elszaladt, na, nézzenek oda, és nincs több ilyen. Végzősök leszünk, pedig még alig jártunk egyetemre, ez borzasztó. És most őszintén, lesz egy diploma a kezedben, és? Mire elég ez? Semmire, jól látod… tudod, azt küldeném be két féléves élettant egy alatt megtanulni, aki ezt az egészet kitalálta, de ez van, mindig abból kell kihozni a legtöbbet, amink van. Hogyan tovább? Érettségizünk még egyet, de most már nem matekból, töriből meg magyarból, hanem államvizsgából meg diplomavédésből. Mert a Bsc diploma kb. annyi lesz, mint az érettségi, belépő a következő szintre. Igazad van, hagyjuk is a gondolatot, most nyár van…)

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebioszosok.blog.hu/api/trackback/id/tr223132059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KKingu 2011.08.25. 22:33:28

kissé zűrzavaros, de imádni való :D kár, hogy csak most olvastam :) és nagyon szívesen a reggeli kakaót :D

Nóóri 2011.08.26. 11:55:12

Legalább szépen korrelál a lepkék fogási mintázatával (most csapjatok agyon). A szeretetetek bőven elég lesz:)
süti beállítások módosítása